www.allvanyok.hu
Állványok
Ringer állványok
Építési útmutatókAkciók
Akciók
Állványok részletre
Ringer zsaluk
Kapcsolatok
Kedvenc linkjeink
Direkt Trade Kft.
Tel.: 70/602-6690
Tel.: 30/539-8228
E-mail: info@allvanyok.hu
állványok zsaluk állvány alkatrészek gépek

ÁLLVÁNYOK

Társaságunk egyik meghatározó profilja az építőipari állványok forgalmazása. A lehető legszélesebb körű kínálat megteremtésére törekedtünk, így alapoztuk állványainkat a Ringer KG termékeire. A Ringer piacvezető osztrák gyár, amely 1944 óta működik Ausztriában. A Ringer állványokkal nem csupán minőségi terméket kínálunk kedvező árakon, hanem gyakorlatilag minden állványozói igényt ki tudunk elégíteni.

Ma már mindennapos tapasztalatunk, hogy a hosszabb távú tervezések eredményeként a korszerűbb horganyzott rendszerek iránt is egyre nagyobb az érdeklődés. Ezeknek az érdeklődőknek is kínál a Ringer megoldásokat.

Kedvező lízingfeltételekkel tudjuk segíteni a vásárláshoz szükséges források előteremtését. A homlokzati rendszerek mellett alumínium mobil szerelő állványokat is forgalmazunk, amelyek minden tekintetben megfelelnek a legkorszerűbb elvárásoknak (kis súly, szerszám nélküli szerelhetőség, nagy teherbírás stb.)

Állvány kínálatainkban megtalálható: Mobil állvány, guruló állvány és fix állvány, fémmunkás állvány, szerelőállvány, keretesállvány, keretes csőállvány, dominó állvány, homlokzati állvány, keretes állvány, alacsonyabb árfekvésű és magasabb műszaki színvonalú, horganyzott rendszereket egyaránt fel tudunk kínálni.