www.allvanyok.hu
Állványok
Ringer zsaluk
Ringer árkalkulátor
Ringer állványok
Dokumentációk
Kapcsolatok
Állványok részletre
Direkt Trade Kft.
Tel.: 70/602-6690
Tel.: 30/539-8228
E-mail: info@allvanyok.hu
állványok zsaluk állvány alkatrészek gépek

ÁLLVÁNY ALKATRÉSZEK

A fémmunkás állványhoz minden hiányzó alkatrészt biztosítani tudunk. Az alkatrészek gyártása, teherpróbázása az MSZ 13017/2-83 szerint történik, az elemeket műbizonylattal látjuk el. A szükséges elemekbe a teherpróbáról bélyegző kerül.

Forgalmazunk többféle típusú csőbilincset; akár a hagyományos felújított MILLS bilincset, akár a korszerűbb kovácsolt acél bilincset igénylik.

MAz állványbilincsek Rst 37-2 acélból kovácsoltak, korrózió ellen tüzihorganyzottak. A csavarok 5.6-os, az anyák 5.0-ás szilárdságúak, galvanikus réteggel vannak ellátva. A bilincsek az EN 74-1988 szabvány szerintiek, és az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. minősítette.

Használt és új alumínium állványcsövek beszállítását is vállalni tudjuk. Az új állványcsövekhez biztosítunk műbizonylatot. Többféle orsós talpat is forgalmazunk; a fémmunkás orsós talpát és a horganyzott, nagyobb mérettartományban állítható Layher talpat egyaránt biztosítani tudjuk.

Állványokhoz kapcsolódó szerelvények: állványbilincs, cső állvány, állvány bilincscsavar, állványcső, alucső, állványcső, alumínium, csőállvány, állványbilincs csavar, állvány cső, állvány bilincs, állvány bilincs csavar, alumínium cső